Продам газову колонку ZANUSSI GWH 10 Fonte Turbо, Київ

3 400 ₴
Александр
все объявления
Показать телефон
Киев
31 декабря 2021 в 13:46
198
Бажаєте придбати водонагрівач, який не потребує димаря? Зверніть увагу на газову колонку ZANUSSI GWH 10 Fonte Turbо. Серія Fonte Turbo розроблена спеціально для будинків з відсутністю димоходу або природного потягу в ньому. Газові колонки Fonte Turbo за допомогою вбудованого автоматичного вентилятора самостійно створюють тягу та відводять продукти згоряння з приміщення.

Чому ще варто купити газову колонку ZANUSSI GWH 10 Fonte Turbо:

1. Універсальний монтаж. Діаметр димоходу колонки становить лише 110 мм, тому її можна підключати практично до будь-якої системи відведення димових газів.
2. Тиха робота. У водонагрівачі ZANUSSI GWH 10 Fonte Turbо передбачена унікальна конструкція пальника з поздовжнім розташуванням форсунок, завдяки якій користувач не чує шуму від роботи газової колонки.
3. Електронний розпал, що дозволяє заощаджувати газ, підвищує рівень безпеки.
4. Мідний теплообмінник. Два кілограми високоякісної міді з надійним захисним покриттям гарантують надійну безперебійну роботу приладу.

Характеристики:

Тип колонки: Димохідна

Потужність, кВт: 20

Розмір ВхШхГ, мм: 550х330х188

Продуктивність, л/хв.: 10

Тип розпалу: Електророзпал

Тиск води (мін/макс), бар: 0.15/8

Витрата газу, м3/год: 2

Діаметр димоходу, мм: 110

Країна походження: Китай

Гарантія: 24 місяці

Користуватись водонагрівачами Zanussi - одне задоволення. Купуйте газову колонку ZANUSSI GWH 10 Fonte Turbо та насолоджуйтесь гарячою водою у будь-який час!
Звертайтеся за тел.: .
Пока нет комментариев